Gyakori kérdések

A megrendeléseket mindig sorrendben készítem.Előre el szoktam mondani, hogy nagyjából mennyi lesz a várakozási idő! Nagyon pontos vagyok és számomra is nagyon fontos az, hogy mindenki időben megkapja a megrendelt munkákat!
A határidő lejárta előtti napokban (kb. 4-5 nappal előtte) kezdek rajta dolgozni. Ilyenkor a vázlatkészítés előtt szoktam írni a megrendelőnek egy üzenetet arról, hogy elkezdtem a munkát és ha lehetséges, figyelje az e-mail címét!

Ezt mindig figyelemmel tudod majd követni a weboldalamon, a „Rendelés” vagy a „Kapcsolat” fülre kattintva. Ha szeretnél, feliratkozhatsz a „Rendelés” fülnél a hírlevélre, amiben egy üzenetet fogsz kapni, hogyha újra megnyílik a rendelés!

Természetesen vannak akciók. Többnyire ünnepek környékén számíthattok rá. Kérlek figyeljétek az „Újdonságok” fülnél a aktuális információkat! Itt néha találhattok meglepetéseket is!

Igen, majdnem minden esetben! Például egy emote vagy badge csomagot sokkal inkább megéri megvásárolni, mint egyesével megvásárolni!

Minden esetben a munka megkezdése előtt. Többet megtudhatsz róla a „Rendelés” fülre kattintva.

Sajnos nem! Az elkészült emote-k mind személyre szabott kérés alapján készülnek és egyedi tervezéssel. Nem adom el újra őket, a megrendelő teljes biztonságot élvez ezzel kapcsolatosan!

A megrendelés lezárásával a közös munka is lezárul. Kérlek mindig gondold át jól a megrendelés ideje alatt, hogy biztosan tetszik-e, ami készül vagy hogy olyan lett-e, amilyennek megálmodtad!
Természetesen utólagos változtatásra is van lehetőség, felár ellenében!

A revíziók száma mindig a megrendelés nagyságától függ. Írok néhány példát:
1 emote: 1 revízió
3 emote: 2 revízió
5 emote: 3 revízió
stb.
Ezt mindig megbeszéljük a rendelés legelején, hogy tudd te is, mire számíthatsz!

Nem készítek pontos vagy nagyon hasonló másolatot sem a saját, sem más művészek munkáiról!

Amíg nem kezdtem neki a vázlatnak, igen! Ilyenkor írj rám kérlek és átbeszéljük, hogy mit szeretnél változtatni!

Nálam a vevők az elsők! Nagyon fontos nekem az, hogy törődjek a vásárlóimmal, minden kérdéseddel bátran fordulhatsz hozzám! Tudom, hogy sablonosan hangzik, de számomra nem ér ott véget a munka, hogy leadom. Szeretem tartani a kapcsolatot a megrendelőimmel, új ötleteket adni nekik. Ha úgy érzem, hogy már felújításra szorulnak a régi emote-jai, írok nekik és ajánlok új megoldásokat.
Pontos vagyok és precíz. Számomra szent és sérthetetlen a határidő!
Egyedi emote-okat készítek, személyre szabottan és minden ötletre nyitott vagyok. Segítek a fantáziádtól egészen a valóságig vinni azt, amit megálmodtál.

Erre az e-mail címre tudsz nekem üzenetet küldeni: monikagraphics87@gmail.com

Ha nem tetszik az elkészült munka, lehetőséged van visszatérítést kérni!  A visszatérítés az alábbiak szerint lehetséges:
• Felmondás a vázlat után – 50% visszatérítés
• A megrendelés teljesítése után – visszatérítés nem lehetséges

Egyelőre nem! De már tanulom az animálást és remélem hamarosan el tudok majd fogadni ilyen jellegű megrendeléseket is!

Természetesen. Sokat fejlődtem az utóbbi évek során és folyamatosan képzem magamat tovább. Ezért ha úgy érzed, hogy szeretnéd felújítani a régi emote-jaidat, akkor nagyon szívesen elkészítem a megegyezés szerinti áron!

  • Minőségibb, részletesebb, egyedi munkát
  • Segítő kezet nyújtok az ötleteléstől egészen a megvalósításig
  • Maximalizmust
  • Megbízhatóságot és pontosságot