Rendelés menete

„Először is szeretném megköszönni, hogy engem választottál és örülök, hogy együtt fogunk dolgozni!”

Néhány fontos információt szeretném, ha elolvasnál a rendelés előtt, hogy tisztában legyél a menetével és hogy segíthessek neked abban, hogy bele láss a folyamatba!

Menete:

1, Küldj Üzenetet nekem!
Kérlek írd le, hogy pontosan mit szeretnél és hány darabot! Ügyelj arra, hogy NE ömlesztve írd össze, hanem felsorolásszerűen, érthetően és képeket is mellékelj!

Ami

„Szeretnék egy Lurk emote-t, ami jobbról kikukucskál és csodálkozó arckifejezése van! A hajam és szemem színe: barna. A hajam hosszú és oldalrafésülve hordom! Rövid ujjú pólóban legyek, aminek a színe lila!”

Hajszín és szemszín:
Polószín:

Ami NEM JÓ

„Szeretnék egy Lurk emote-t! Nincs pontos elképzelésem, lehet a hosszú ujjú póló jó lenne? Nem tudom biztosan… Rád bízom inkább és majd a végén megnézzük együtt, hogy tetszik!”

– Nem konkrét információ
– Nem tiszta
– Nincs lehetőség utólagos átalakításra, előre meg kell beszélni a részleteket!
– Így nem fogadom el a megrendelést!

Előfordulhat, hogy le van zárva a megrendelés. Ilyenkor feliratkozhatsz a hírlevélre ITT és kapsz egy automatikus levelet, amint újra megnyílik a rendelés!

2, Felírlak és felkerülsz a megrendelők közé!
A várakozási idő mindig változó! Előre tudatni fogom veled, hogy nagyjából hány hetet/hónapot kell majd várnod! A megrendelésnek a leadási idő előtt néhány nappal állok neki! Ritka esetben előfordul, hogy hamarabb is neki tudok kezdeni, de azt jelezni fogom neked a maga idejében! Ha bármilyen okból kifolyólag vissza szeretnéd mondani a rendelést, a lehető leghamarabb jelezd nekem!

3, Fizetés!
Mielőtt nekikezdek a munkának, felkereslek. Elkérem az adataidat és számlát fogok neked küldeni. Amint megérkezett a pénz a számlámra, nekiállok elkészíteni a megbeszéltek szerint.

4, Vázlatok!
Ha elkészültek a vázlatok, átküldöm neked. Kérlek naponta többször figyeld az e-mail címedet (vagy ahol aktuálisan beszélünk), mert szükségem lesz a rajzok jóváhagyására.Amennyiben nem válaszolsz 1-2 napon belül, nekiállok a színezésnek! Ebben az esetben, ha nem tetszene a vázlat, a visszatérítési lehetőséged elveszik. A revíziókat természetesen a színezési folyamat alatt is fel tudod használni!

Változtatások, munka átalakítása:

  • Csak kis változtatásokra van lehetőséged! Minden vázlat elkészítése sok munkába telik nekem, ezért revízión belül nincsen lehetőség újrarajzolásra, póz megváltoztatására és nagyobb átalakításokra. Fontos, hogy az előzetes információknál MINDENT, amit fontosnak tartasz, elmondj nekem!
  • Kis változtatás: Olyan apró átalakítás, ami nem telik sok munkába. (pl.:Szemszín, póló szín, szájforma, arc elpirulás, stb.)
  • Minden munkához tartozik egy revízió, azaz változtatási szám! (pl.: 1 emote/1 revízió, 3 emote/2 revízió, 5 emote/3 revízió, stb.) Ezt az előzetes megbeszélés alatt el fogom mondani neked és kérlek, ennek tudatában add meg a pontos információkat a kért munkával kapcsolatban!

Ha úgy érzed, hogy tetszik a munka, de több revíziót használnál fel:

  • plusz 1 kis változtatás: 5-10$
  • plusz nagyobb változtatás: 15-20$
  • újra rajzolás nulláról: a kért munka teljes ára
  • csak vázlat újra rajzolása: az aktuális munka árának az 50%-a

Jogom van indoklás nélkül visszavonni és megtagadni a megrendelést. Ebben az esetben az eddigi teljes kifizetés visszatérítésre kerül!

5, Színezés és a munka átadása!
Amennyiben elkezdtem színezni a kész munkát, biztosra veheted, hogy hamarosan megkapod és használnatod is az elkészült grafikát/kat! Ha úgy kezdtem el színezni, hogy nem tudtál válaszolni a vázlatok után, ne ijedj meg: A kis változtatásokat színezés után is könnyű korrigálni, ezért nem zavarja meg a munka készülésének a folyamatát! Először mindig egy reklámképet fogok küldeni, hogy láthasd a kész verziót! Amennyiben tetszik a végeredmény, átküldöm a twitch méreteket vagy a rendelésnél megbeszélt méretet neked a megadott e-mail címre!

FONTOS: A reklámképre és az elkészült munkákra fenntartom a jogot, hogy mindig felhasználhassam referenciamunkaként/reklámcélra!

Köszönöm, hogy figyelmesen végigolvastad! 😉

Pénzvisszafizetés:

Ha nem tetszik az elkészült munka, lehetőséged van visszatérítést kérni! A visszatérítés az alábbiak szerint lehetséges:

  • Felmondás a vázlat után – 50% visszatérítés
  • A megrendelés teljesítése után – visszatérítés nem lehetséges